Donacijom poklon paketa domaće kafe Univerzitetskom kliničkom centru i JZU Dom zdravlja u Banjoj Luci iskazali smo zahvalnost zdravstvenim radnicima za brigu i požrtvovanost u borbi sa korona virusom.

„Hvala vam za nesebičnu brigu i požrtvovanost u borbi sa korona virusom, te za nemjerljivu hrabrost koju pokazujete sve ovo vrijeme. Smatramo da i heroji zaslužuju odmor, te vam želimo da vaše pauze iskoristite uživajući uz domaći premium brend FABRIKA COFFEE.“ Pisalo je na porukama koje su se našle u poklon paketima koje smo dostavili UKC-u i JZU Dom zdravlja u Banjoj Luci.

„Ovim simboličnim poklonom željeli smo da pokažemo našu zahvalnost medicinskim radnicima koji su angažovani od početka epidemije virusa korona, te su im usljed toga uskraćene i neke svakodnevne rutine i uživanja, kao što je opuštanje uz kafu. Nadamo se da će medicinski radnici u jedinstvenim trenucima odmora uživati uz naše proizvode, jer je opuštanje uz omiljenu kafu nekada sve što nam je potrebno da bismo zadržali pozitivno raspoloženje“, poručio je Dragan Grbić, ispred našeg brenda.

„Koristim ovu priliku da se ispred radnika iz Odjeljenja Covid 19 Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske zahvalim na lijepoj gesti od strane FABRIKE COFFEE. Na ovaj način su pokazali društvenu odgovornost, a na kraju krajeva i empatiju prema medicinskim radnicima koji su na prvoj liniji odbrane protiv korona virusa od marta prošle godine. Svakako naši radnici se raduju svakom znaku pažnje, jer na taj način dobijaju potvrdu od društvene zajednice za svoj požrtvovan rad“, rekao je dr Vladimir Keča, pomoćnik generalnog direktora UKC RS.

„JZU Dom zdravlja u Banjoj Luci od početka marta prošle godine bori se sa epidemijom virusa korona.

Svi naši ljudski kapaciteti su maksimalno iskorišteni u procesu rada i borbi protiv ove pandemije. Pored mnogih drugih donatora, FABRIKA COFFEE je pokazala humanost tako što je radnicima koji rade u ARI i KOVID ambulantama poklonila kafu.

Ovim gestom pokazali su da i oni misle na naš zdravstveni sistem i svakog pojedinca, koji se uz maksimalne napore zalažu i bore protiv novonastale epidemiološke situacije.

Zahvaljujemo im se na ovom humanom gestu i nadamo se da ova situacija neće dugo potrajati, te da ćemo ubuduće sarađivati i na druge načine“, izjavila je pomoćnica direktora za medicinske poslove, dr Ranka Knežević

FABRIKA COFFEE je premium domaći brend kafe vrhunskog kvaliteta. U asortimanu našeg brenda nalazi se nekoliko espresso blendova, te premium domaća kafa. S posebnom pažnjom pristupamo odabiru najkvalitetnijih vrsta kafe širom svijeta, kako bismo svojim kupcima obezbijedili jedinstven doživljaj prilikom ispijanja kafe.

Društvena odgovornost jedan je od osnovnih principa našeg poslovanja, te ćemo se truditi da u našem radu na različite načine pozitivno doprinesemo zajedinici.

 

Podijeli sa prijateljima
Na početak